Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-09@05:17:37 GMT

رونمایی از سریال موزیکال «رویای پرواز»

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۸۱۸۱۲

به گزارش ایلنا، مراسم رونمایی از اولین قسمت سریال موزیکال «رویای پرواز» با حضور عوامل، اصحاب رسانه در پردیس باغ کتاب برگزار شد.

سعید حبیبی بازیگر، نویسنده و طراح «رویای پرواز» بعد از پخش بخش‌هایی از سریال درباره چگونگی ساخت این پروژه گفت:پیش تولید این سریال از سه سال گذشته شروع شد و تاکنون ساخت فصل اول آن به پایان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموعه مضمونی اجتماعی دارد و با توجه به فضای موسیقایی آن پخش و توزیعش به بعد از ماه صفر و ایام عزاداری موکول شده است.

مسعود فروتن، بازیگر سینما و تلویزیون به عنوان یکی از مهمانان حاضر در این مراسم درباره تاریخچه سریال موزیکال در سینمای جهان بیان کرد: نخستین فیلم موزیکال در دنیا در سال ۱۳۳۸ به نام «عروس فراری» ساخته شد و بعد از آن در دهه پنجاه علی حاتمی با فیلم «حسن کچل» که برداشتی از تئاتری به همین نام به کارگردانی این هنرمند بود، فیلمی را به عنوان فیلم سینمایی موزیکال آفرید. اکنون برای من جالب است که ببینم «رویای پرواز» که ساخته جوانان امروز است چه خواهد شد و در انتظار انتشار این مجموعه هستم. 

پوریا حیدری، تنظیم کننده قطعه‌های موسیقی نیز درباره تجربه حضور خود در این سریال گفت: باعث افتخارم است که در اولین مجموعه تمام موزیکال ایرانی حضور داشتم. شش سال برای این طرح زحمت کشیده شده و همین موضوع ارزشمند است. ما پیش از این فیلم‌های سینمایی موزیکال مانند «مکث» را دیدیم، اما هر کدام از آنها با تعاریف فیلم و سریال موزیکال تفاوت‌هایی داشته است.

داستان «رویای پرواز» درباره مرد جوانی است که زندگی‌اش با همسرش دچار روزمرگی شده و همین امر در ادامه ماجراهای ناخوشایندی را برای او رقم می‌زند.سعید حبیبی، سولماز حصاری، امین ایمانی، خورشید سعیدی بازیگرانی هستند که در «رویای پرواز» به ایفای نقش پرداخته‌اند.

بهروز صفاریان، پوریا حیدری و پیام هوشمند تنظیم کننده و بامداد خواننده قطعه‌های این مجموعه هستند.

این سریال به تهیه‌کنندگی شرکت اسپادان و نویسندگی سعید حبیبی و به کارگردانی شاهین بیک قرار است همزمان در شبکه نمایش خانگی و به صورت اینترنتی ارائه شود.

دیگر عوامل اصلی «رویای پرواز» عبارتند از: دستیار برنامه‌ریز: غزاله تاری، طراح گریم: سارا صحراپور، صدابردار: آرش بیک.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش نوآوران در آینده ایران بررسی شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در دومین روز از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ در بخش «ایستگاه آینده» این نمایشگاه که در سالن نوآوران برگزار می‌شود، سید محمد بهشتی، ایران‌شناس و فرهنگ‌پژوه و میترا فردوسی، پژوهشگر مطالعات فرهنگی و ارتباطات نوآوری درباره نقش نوآوری در آینده ایران گفت‌وگو کردند.

در پنل «ایران آینده و نقش نوآوران در آن» مسئله آینده‌پژوهی و خلق نوآوری، مورد بررسی قرار گرفت.

میترا فردوسی در ابتدای این پنل به نوآوری‌هایی اشاره کرد که مردم ایران خلق کرده‌اند.

به گفته فردوسی، پست یک نوآوری ایرانی است، چون در گذشته، ایرانیان اعتمادبه‌نفس ارائه ایده‌های نوآورانه‌شان را داشته‌اند، اما در حال حاضر بیشتر نوآوری‌ها از دیگر کشور‌ها وام گرفته‌شده‌اند. او همچنین گفت که برخی از نوآوری‌های ایرانی در کشور‌های خارجی استفاده می‌شود بدون آن‌که خودمان

نقشی در ارائه آن داشته باشیم. به‌طور مثال، فناوری قنات ایرانی اکنون در بعضی ازشهر‌های اسپانیا، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

محمد بهشتی، نیز در این پنل توضیح داد که در حال حاضر مردم ایران دچار روزمرگی شده‌اند و روزمرگی سبب شده تا آینده‌ای را برای خودمان متصور نشویم و از رویا‌های دیگران برای زیستن استفاده کنیم. 

بهشتی، معتقد است که ما گاهی به‌جای رویاپردازی، رویای دیگران را محقق می‌کنیم. او با یک مثال در این زمینه توضیح داد و گفت: کسانی که به قله اورست می‌روند، معمولاً با خودشان افرادی را می‌برند که وسایلشان را حمل کنند. نام این کولبران در فهرست کسانی‌که اورست را فتح کرده‌اند، نمی‌بینیم، چون رویای این افراد فتح قله اورست نبوده است. در کشور ما هم نوآوران، رویای خلق محصولی جدید را ندارند و معمولاً نقش کولبران اورست را ایفا می‌کنند.

در ادامه این پنل، بهشتی به زیست‌بوم استارت‌آپی ایران اشاره کرد و گفت: اگر ویز راه‌اندازی نمی‌شد، آیا نشان و بلد راه‌اندازی می‌شدند؟ اگر آمازون نبود آیا دیجی‌کالا داشتیم؟ اگر اوبر نبود، آیا اسنپ و تپسی در ایران تاسیس می‌شد؟ قصد ندارم از ارزش‌های این کسب‌وکار‌ها کم کنم؛ حرفم این است که ما خلاقیت و نوآوری را از یاد برده‌ایم و درگیر روزمرگی شده‌ایم.

وی اضافه کرد: این فرهنگ‌پژوه و ایران‌شناس، در ادامه صحبت‌هایش گفت که خیال‌پردازی در ایران سرکوب شده و به همین دلیل رویای ایرانی را در جهان نمی‌بینیم و تبدیل به مصرف‌کنندگان رویای غربی شده‌ایم. 

وی گفت: هر حوزه فرهنگی باید رویای خودش را داشته باشد و باید تفاوت‌های فرهنگی را در خلق محصولات جدید، جدی گرفت. بهشتی افزود: برای ساخت هر محصول نوآورانه باید به فرهنگی که آن محصول در آن خلق می‌شود، توجه کرد.» او همچنین درباره تکنولوژی و خاصیت آن خاطرنشان کرد: «تکنولوژی نسبت به محیط، تهاجمی است و تسلط دارد. تکنولوژی تدبیری است که به انسان‌ها کمک می‌کند کاری را سریع‌تر و آسان‌تر انجام دهند.

بهشتی، ایران را سرزمین بحران‌ها و بی‌قراری خواند و گفت: جای خالی کیمیاگری و شاعری ایرانی در جهان امروز حس می‌شود و راه رسیدن به آینده‌ی نوآورانه در ایران، رجوع به ایرانی بودن‌مان است. همان‌طور که کره‌ای‌ها با باور به کره‌ای بودن‌شان توسعه فرهنگی و اقتصادی را تجربه کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درباره آخرین وضعیت مجموعه‌ای بلاتکلیف/ چرا سریال حضرت معصومه(س)ساخته نمی‌شود؟
  • شوک بزرگ داماش علیه رویای مسجدسلیمان
  • نقش نوآوران در آینده ایران
  • کتاب جدید بهمن پگاه راد رونمایی می شود
  • نقش نوآوران در آینده ایران بررسی شد
  • کتاب جدید بهناز ضرابی زاده با نام «پری خانه ما» رونمایی می‌شود
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • مجموعه تلویزیونی «گرگ» از شبکه ۴
  • لیونل مسی والیبال دشمن رویای بزرگ ایران!
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است