Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@12:26:28 GMT

ویژه برنامه روز ارتش با یادی از سریال «شوق پرواز»

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۱۲۳۶

ویژه برنامه روز ارتش با یادی از سریال «شوق پرواز»

یکشنبه، بیست و نهم فروردین ماه، برنامه رادیویی «مرزبانان» ویژه روز ارتش از رادیو نمایش پخش می شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی رادیو نمایش، ریحانه یزدان دوست، تهیه کننده این برنامه رادیویی گفت: «مرزبانان» نام برنامه‌ای است که به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در رادیو نمایش تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این برنامه شامل بخش های مختلفی همچون گفت‌وگو با فرماندهان ارتش درباره دستاوردهای ارتش جمهوری اسلامی ایران ( گفت‌وگو با امیر دریادارحبیب الله سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفتگو با امیر احمدرضا پوردستان، رییس مرکز مطالعات راهبردی ارتش وگفتگو با "امیر سرتیپ نوذر نعمتی" جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش است.
یزدان دوست در پایان گفت: این برنامه بخش ویژه ای دارد که درباره ی شهید منصور ستاری و گفت‌وگو با شهاب حسینی و عوامل سریال «شوق پرواز» است، همچنین بررسی نقش ارتش در دوران دفاع مقدس و گفت‌وگو با خسرو معتضد ـ مورخ، درباره تاریخ ارتش ایران از هخامنشیان تاکنون و کتابهایی که او برای نیروی دریایی ارتش ایران نوشته است،از دیگر آیتم های این برنامه است.
«مرزبانان» به نویسندگی و تهیه‌کنندگی ریحانه یزدان دوست، گویندگی فاطمه نیرومند،گزارشگری تینا میرکریمی و هماهنگی اکرم خیرخواه روز ۲۹ فروردین ماه مصادف با روز ارتش جمهوری اسلامی ایران ساعت ۹ صبح از رادیو نمایش پخش می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روز ارتش برنامه مرزبانان ارتش جمهوری اسلامی ایران رادیو نمایش گفت وگو روز ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۱۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی یک سریال ایرانی درباره حسن صباح 

  دکترمراد عنادی؛ مدیرعامل مؤسسه جام‌جم، پژوهشگر و نویسنده کتاب «فرمانروایان الموت» است که چاپ دوم آن در نمایشگاه کتاب امسال و در غرفه نشر پردازش عرضه می‌شود. او در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما درباره سریال الحشاشین معتقد است، این مجموعه که در جهان عرب طی ماه رمضان پخش شد، تلاش داشته است ریشه داعش یا رادیکالیسم سلفی را به نزاریان الموت و حسن صباح به‌ویژه برگرداند. همچنین در پروژه الحشاشین سعی کرده‌اند افسانه‌ها را نیز وارد سریال کنند، مثلا داستان سه یار دبستانی یعنی خواجه نظام‌الملک، حسن صباح و خیام که نخستین‌بار از سوی رشید‌الدین فضل‌ا... مطرح شد بعدها در دیباچه ترجمه انگلیسی رباعیات خیام توسط ادوارد فیتزجرالد یادآوری گردید. ولی به‌گفته خاورشناس و استاد تاریخ، مارشال هاجسن: انگار آن را بعدها خود نزاری‌ها ساخته و پرداخته‌اند.عنادی که مطالعات مختلفی درباره حسن صباح داشته، می‌گوید: شماری از پژوهشگران اعتقاد دارند او متولد ایران بوده و درست است که اجدادش یمنی بوده‌اند اما از آنجا که یمن از دوره هخامنشی، اشکانی و ساسانی به بعد در گستره ایران فرهنگی بوده، صباح به‌دنبال استقلال ایران و حفظش بوده به‌ویژه یکی از شعارهاش در انتقاد از امپراتوری سلجوقی بر این مبناست که چرا با این همه قدرت و گستردگی باید سلجوقیان به‌دنبال تاییدیه گرفتن از خلافت عباسیانی باشند که نیرو و عده خاصی ندارند!  این کارشناس رسانه با بیان این‌که پرداختن به حسن صباح به‌دلیل شخصیت رازآلود و کاریزماتیکش برای مخاطبان خودبه‌خود جذاب است، می‌افزاید: این ساخته مصری‌ها بحث‌هایی را برانگیخته، مثلا روایتی هدف سریال را به ضدیت با اخوان ارجاع می‌دهد و روایتی بر ضدیت با شیعه ارائه می‌کند. به نظر می‌رسد الحشاشین جای بررسی و نقد بسیاری دارد، ولی بهتر است در کشور خودمان سرمایه‌گذاری واقع‌بینانه‌ای انجام بگیرد و درباره صباح یک سریال دقیق و هماهنگ با واقعیت‌های موجود ساخته شود. فضاها، تصاویر و لوکیشن‌های سریال هیچ‌کدام در ایران و مربوط به ایران و فرهنگش نیست و همه و همه در کشوری عربی و عرب‌زبان است. وی با تأکید بر این‌که بعدها جریان اسماعیلیه با صوفی‌گری و دراویش ترکیب و ادغام می‌شود تا زمان قاجار که بخشی از آنها به هند مهاجرت می‌کنند و آنجاست که میان آنها و انگلستان پیوندهایی برقرار می‌شود، می‌گوید: اسماعیلیه کنونی (به‌ویژه آقاخانیه) با آن اسماعیلیه تاریخی شاید از نظر نوستالژی و اسطوره‌ای به کیش حسن صباح وفاداری‌هایی داشته باشند وگرنه کلا چنین به نظر می‌رسد که سبک زندگی و شیوه تفکرشان کاملا عوض شده و از ماکت حسن صباح فقط به‌دنبال بهره‌برداری تاریخی و اعتباری برای خودشان هستند. اسماعیلیه فعلی خیلی حساسیت‌های مذهبی ندارد که همکاری با آنها را برنتابد. تساهل در نگاه‌شان موج می‌زند و به آن اصول سخت و سفت که صباح داشته، رویکرد و گرایشی ندارند. خود صباح براساس اسناد تاریخی، شخص بسیار معتقد و متشرعی بوده تا جایی که حتی با پسرانش به‌خاطر گناه یا کار غیرشرعی برخورد شدید کرده یا دخترانش که امورات زندگی‌شان را با نخریسی و دوک‌ریسی اداره می‌کردند و در کل زندگی بسیار ساده‌ای در پیش گرفته بودند و مقررات شریعت را به‌شدت رعایت می‌کردند. افزون بر این، فقر منابع مکتوب و دسترس نبودن منشور حسن صباح در مجموع رهبران جدیدشان را به تفسیر به رای گرایش داده و فرمان‌های من‌درآوردی که حتی خیلی از نگره و تفکر حسن صباح فاصله دارد.

دیگر خبرها

  • انسداد مرزهای شرقی غرور مردم و کشور را به دنبال دارد
  • امنیت پایدار کشور محصول ایستادگی و بصیرت ارتش و سپاه است
  • الحاق شناورها و تجهیزات جدید به نیروی دریایی
  • امیرعبداللهیان: ترکیه جایگاه ویژه‌ای در سیاست همسایگی ایران دارد
  • جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • جمهوری اسلامی ایران نماد ایستادگی در برابر دولت‌های متکبر است
  • امیرعبداللهیان: جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • جای خالی یک سریال ایرانی درباره حسن صباح 
  • حمید نیلی مدیرکل جدید هنرهای نمایشی شد
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست